[rev_slider_vc alias=”video”]

WELKOM BIJ IN GALOP...

In Galop is een Gratis website en You Tube kanaal gestart door Natanja voor andere ruiters. In Galop is er voor alle ruiters en andere paardenliefhebbers die graag meer avonturen, verhalen en informatie willen lezen over hun grootste hobby en liefde... PAARDEN !

In Galop ruiters beleven verschillende avonturen en delen hun avonturen, verhalen en ideeën met andere ruiters. Natuurlijk is iedereen welkom op deze website, ook als je op een andere manege rijdt, thuis een eigen paard hebt staan of nog helemaal geen eigen paard hebt.

Belangrijk is dat de ruiters plezier hebben en hun avonturen en ideeën mogen delen met andere ruiters. Zolang we aardig blijven voor elkaar en elkaar blijven respecteren zijn alle andere ruiters welkom.

Zo ontvangen we graag verhalen, ideeën en allerlei heel leuke en minder leuke ervaringen van andere ruiters die dit willen vertellen en delen met ons. Samen hebben we dezelfde hobby en liefde voor Paarden.

Deze website maakt het daarom mogelijk en biedt een kans aan elke ruiter om kennis te maken met andere ruiters en samen avonturen of ideeën te delen. Natuurlijk mag je ook verhalen, tekeningen of andere sturen naar ons, en delen met anderen.

EVEN VOORSTELLEN

NATANJA & WINNETOU

BIJ IN GALOP LATEN WE IEDEREEN GENIETEN VAN DE AVONTUREN EN VERHALEN DIE WIJ ALS RUITERS & VLOGGERS BELEVEN.

Natanja

RIJERVARING VAN NATANJA

Rijdt al sinds 2016

NATANJA VINDT OOK LEUK

Pony’s, Paarden, Muay Thai, Krav Maga, Katten, Paarden, Pony’s en Pony’s en Paarden.

HOUDT VAN

Dressuur en Springen

FAVORIETE RAS

Tinker

VUL DAN HIER EVEN JE EMAILADRES IN
OF VRAAG JE OUDERS OM HULP.

BIJ BEZOEK & REGISTRATIE BEN JE AKKOORD MET ONZE VOORWAARDEN

WIST JE DIT OOK AL OVER ONS ?

Bekijk de Video's

Tekst schrijven en lezen kost veel tijd en moeite. Soms kunnen we beter iets vertellen en laten zien. Bekijk daarom ook de video's tot het einde.

Leuke les in de buitenbak met de ruiters.

Heb je deze video ook al gezien ?

UW BETROUWBARE PARTNER IN PROFESSIONEEL WEBDESIGN – DIGITALE VIDEO MARKETING – ANIMATIE VIDEO – WHITEBOARD – VIDEO TRAILERS – AVATAR’S – SSL-CERTIFICATEN EN MEER !

ONZE VIDEO MARKETING IS DE JUISTE KEUZE VOOR UW ONDERNEMING

Wist u dat een video van 1 minuut te vergelijken is met een waarde heeft van 1.8 miljoen woorden?
Consumenten hebben een groter vertrouwen in ondernemingen en websites met video’s en
met video’s krijgt u een veel grotere omzet.
Onze video marketing service zorgt voor een hogere conversie en bekendheid door middel van online video.
Video’s met special effects en voiceovers kunnen uw onderneming of product duidelijk op de kaart zetten.

Een Avatar is een overtuigende aanwinst voor uw website. Een Avatar geeft de bezoeker van uw website meteen de benodigde en duidelijke informatie die de bezoeker nodig heeft. Een ruim gedeelte van de bezoekers verliest de aandacht na een paar minuten lezen van tekst en verlaten snel de pagina van uw website. Echter een avatar heeft vele voordelen. De avatar kan naast het uitspreken van een boodschap verwijzen naar een special pagina, link, video of bv een mailresponder voor het inschrijven van een nieuwsbrief. Vraag ons naar de mogelijkheden. Kijk hieronder voor enkele voorbeelden.

Een SSL certificaat is van van groot belang voor uw website! Als gevolg van een hack of datalek van uw website riskeert u torenhoge boetes! SSL certifcaten voorzien u website met een veilige verbinding met de server en de bezoekers van uw website. Zonder SSL zien de bezoekers een kenmerk van een onveilige verbinding in hun internetbrowser. Aan groot aantal bezoekers zal dan kiezen om geen gebruik te maken van uw website. Dit heeft grote gevolgen voor uw omzet en onderneming. Wij helpen u graag met de keuze van een SSL certificaat voor uw website. Kijk hieronder voor meer uitleg over SSL.

MELD U DAN HIERONDER AAN VOOR DE GRATIS NIEUWSBRIEF.

Aanmelding is in overeenstemming met onze voorwaarden.

HEEFT U EEN VRAAG ?

WIJ HELPEN U GRAAG

Heeft u nog vragen heeft over een product of service ? Neem even vrijblijvend contact op. Wij helpen u graag met de antwoorden.

HEEFT U EEN IDEE ?

WIJ HOREN U GRAAG

Heeft u een ander idee over een product of service ? Neem even vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag met de uitvoering.
WS STUDIO

UW PARTNER EN PROFESSIONAL VOOR

 • WEB ONTWIKKELING
 • APPLICATIE ONTWIKKELING
 • LOGO ONTWIKKELING
 • CONTENT MANAGEMENT
 • ZOEK MACHINE OPTIMALISATIE
 • VIDEO TRAILERS
 • WHITEBOARD REKLAME
 • ANIMATIE VIDEO
 • PRODUCT VIDEO
 • MOVIE TRAILERS
 • HUWELIJKS VIDEO
 • SPECIALE VIDEO BOODSCHAPPEN
 • TRAILER VIDEO
 • PRESENTATIE VIDEO
 • EN NOG VEEL MEER...